Personeels- en salarisadministratie, wij regelen het
Personeels- en salarisadministratie, wij regelen het

Controle salarisadministratie

Salarisadministratie is meer dan alleen het zorgen dat uw medewerkers het salaris juist en op tijd ontvangen, daar gaat heel wat aan vooraf. Wij regelen dit voor u. Wat wij dan precies doen?

  • Het uitvoeren van diverse controles voor de maandelijkse salarisadministratie
  • Het signaleren en ondersteunen bij uitbetaling van de salarissen
  • Het tijdig en juist aanleveren van gegevens aan diverse instanties
  • Zorgen dat alles voldoet aan de regelgeving van de Belastingdienst, UWV, Participatiefonds, Vervangingsfonds, ABP, OCW en Risicofonds
  • Controle op verplichte documenten

Het controleren van de salarisadministratie is een belangrijk proces. Vaak krijgen wij de mutaties doorgestuurd vanuit het bestuur. Dit gebeurt in het softwareprogramma AFAS. Aan de hand van de cao en premies controleren wij op juistheid. Vervolgens verwerken we ze naar de salarisadministratie. Rond de betalingsdatum controleren wij alles nog een keer en worden de werknemers vervolgens uitbetaald.

Kwaliteit en professionaliteit in onderwijs branche

De specialisten van Van Oers Onderwijs zijn geregistreerd bij de Stichting Nederlands Instituut van Payroll Professionals (NIRPA) en mogen de erkende titel Register Payroll Professional (RPP) en Register Salarisadministrateur (RSa) gebruiken. Het NIRPA bewaakt de kwaliteit van de opleidingen en registreert professionals met een erkend diploma. De salarisprofessionals zijn verplicht om aan bijscholing te doen, onze specialisten zijn dan ook altijd volledig up-to-date van de actuele ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving voor het onderwijs. Mochten er belangrijke veranderingen voor uw organisatie aankomen, dan zullen wij u tijdig attenderen en adviseren. Op deze manier kunnen wij u kwaliteit en professionaliteit garanderen.

Wilt u dat wij dit werk bij u op locatie komen doen? Ook dat kan! Het is mogelijk om een van onze salarisadministrateurs in te huren.

Bent u benieuwd hoe Van Oers u hierbij kan ondersteunen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact met ons op
Voor- en achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*