Personeels- en salarisadministratie, wij regelen het
Personeels- en salarisadministratie, wij regelen het

Personeels- en salarisadministratie

Personeels- en salarisadministratie is een vak apart. U en uw medewerkers willen dat het salaris tijdig en op de juiste manier uitbetaald wordt. Er moet rekening gehouden worden met de geldende cao voor het onderwijs en met de veranderende fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke wetgeving. Alles bij elkaar lijkt het wel een mijnenveld. U wilt zich kunnen richten op het onderwijs en het eventueel sturen van uw medewerkers. Van Oers Onderwijs richt zich op de administratie. Wij zijn gespecialiseerd in de personeels- en salarisadministratie en ondersteunen u hierbij.

Uitbesteden van uw personeelsadministratie

Onze specialisten adviseren en helpen veel onderwijsinstellingen met hun personeels- en salarisadministratie, maar ook met HRM-taken. Indien gewenst kunnen wij tevens uw financiële administratie verzorgen. U bepaalt zelf wat u door ons laat doen en wat u zelf wilt blijven doen. Geen enkele onderwijsinstelling is hetzelfde. Dat is waarom wij samen met u gaan kijken hoe we uw administratie het beste in kunnen richten. Voor onze personeels- en salarisadministratie maken wij gebruik van de software AFAS. Een makkelijk en toegankelijk programma dat u te allen tijde kunt raadplegen. Van Oers Onderwijs helpt u bij het efficiënt maken van uw administratie. Wij helpen onder andere bij het goed en tijdig verwerken van loonmutaties, aanvragen van onder andere het Participatiefonds en het beantwoorden van vraagstukken op het gebied van cao. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

Wij kunnen dit tevens bij u op locatie doen. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en korte lijntjes. Wij kunnen uw gehele administratie uit handen nemen, maar wij kunnen ook enkel ondersteuning bieden en u en uw medewerkers opleiden. Bij Van Oers Onderwijs bent u verzekerd van kwaliteit en dienstverlening op maat.

Waarom Van Oers Onderwijs?

Onze specialisten wachten niet af, maar zijn proactief. Doordat wij bij de klant zitten is de drempel laag om met vragen te komen. Verder kiest u Van Oers Onderwijs voor:

  • Gedegen advies, onder andere op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid en wetgeving
  • We zorgen voor ondersteuning op locatie
  • Onze mensen zijn bekend met zowel cao PO, cao VO  als de cao’s voor de bestuurders
  • We werken volgens het 4-ogenprincipe
  • U heeft een vaste sparringpartner met back-up

Bij Van Oers Onderwijs doen we meer dan enkel het verwerken van de administratie. Wij denken met u mee en attenderen u op veranderingen of punten die u eventueel kunt verbeteren. Bijvoorbeeld hoe u uw administratie of bedrijfsvoering efficiënter kunt inrichten en beter kunt stroomlijnen. Of hoe u betere rapportages kunt ontwikkelen zodat u er meer uit kunt halen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Neem contact met ons op
Voor- en achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*