Daadkrachtig en professioneel, wij staan voor u klaar
Daadkrachtig en professioneel, wij staan voor u klaar
Van Oers Onderwijs is meer dan uw administrateur
Van Oers Onderwijs is meer dan uw administrateur

Onze werkwijze

De onderwijsbranche vraagt om kennis en professionals als het gaat om adviseurs en administrateurs. Specialisten die op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en die in staat zijn u te attenderen op risico’s en kansen. Dat is waar wij bij Van Oers Onderwijs in uitblinken. Wij werken samen met de klant en niet voor de klant. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen zodat wij u altijd juist kunnen informeren en adviseren.

Typische Van Oers Onderwijs aanpak

Voor we beginnen, stellen wij ons in een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan u voor. Wat zijn uw wensen en behoeften. Wat wilt u dat wij doen en wat wilt u zelf blijven doen? Wat zijn uw doelen en waar wilt u naartoe met uw onderwijsinstelling. We brengen uw situatie zo goed mogelijk in kaart zodat we vervolgens met een maatoplossing kunnen komen.

Transparantie vinden wij belangrijk. Bij ons komt u dan ook niet voor verrassingen te staan. Wij houden u altijd op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe wetten en regels. Kan het efficiënter? Dan geven wij dat aan. Zien wij risico’s? Ook dat krijgt u van ons te horen. Wij komen tevens met oplossingen voor u. 

Door onze flexibiliteit en doordat wij vaak bij klanten op locatie zijn, is er veel mogelijk bij Van Oers Onderwijs. Door de korte lijntjes is het makkelijk schakelen en zien we direct waar eventuele verbeterpunten zitten. Daarnaast werken we naar resultaat toe. We willen het beste voor uw onderwijsinstelling.

Uitbesteden van diensten

We kunnen u ondersteunen en adviseren, we kunnen uw salarisadministratie overnemen, maar we kunnen u ook in zijn totaliteit ontzorgen. Wij zijn erg flexibel. U focust zich op het onderwijs en wij regelen de zakelijke kant. 

Neem contact met ons op
Voor- en achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*