Daadkrachtig en professioneel, wij staan voor u klaar
Daadkrachtig en professioneel, wij staan voor u klaar
Van Oers Onderwijs is meer dan uw administrateur
Van Oers Onderwijs is meer dan uw administrateur

AFAS als onderwijspartner

Van Oers Onderwijs werkt met het softwareprogramma AFAS. Hierin verwerken wij uw personeels- en salarisadministratie en de financiële administratie. U sluit zelf een abonnement bij AFAS af. Dit doen wij bewust, zodat u altijd de controle heeft over uw eigen administratie. U houdt de administratie in eigen beheer en bent dus niet afhankelijk van uw dienstverlener. Wel zo vertrouwd. Wat wij doen voor u? Wij richten uw AFAS omgeving zo in dat u zo efficiënt mogelijk kunt werken. AFAS is de basis van een goede personeelsadministratie en financiële administratie. Onze onderwijsspecialisten beschikken over de juiste kennis en werken dagelijks in AFAS.

Wat biedt AFAS u?

Het systeem van AFAS sluit naadloos aan op onze manier van werken. Middels deze software heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in te richten. U krijgt uw administratie digitaal en u heeft altijd inzicht in uw bedrijfsinformatie. Het AFAS pakket voor onderwijs ondersteunt de cao voor onderwijs. Het is tevens een makkelijk middel om (meerjaren)begrotingen en tussentijdse rapportages uit te draaien. Het softwarepakket bestaat uit:

  • Financiële administratie
  • Personeelsadministratie
  • Salarisadministratie
  • Relatiebeheer
  • Managementinformatie
  • Digitaal dossier
  • Workflowmanagement
  • Competentiemanagement

Krijg ook grip op uw bedrijfsvoering!

Overige partijen

Wij werken samen met diverse andere gespecialiseerde partijen. Stapt u over van een ander softwarepakket naar AFAS, dan moet al uw data overgezet worden. Onze gespecialiseerde partijen zorgen dat dit snel en soepel verloopt. Wij zorgen dat uw AFAS omgeving van meet af aan goed ingericht is. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact met ons op
Voor- en achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*