Daadkrachtig en professioneel, wij staan voor u klaar
Daadkrachtig en professioneel, wij staan voor u klaar
Van Oers Onderwijs is meer dan uw administrateur
Van Oers Onderwijs is meer dan uw administrateur

Over Van Oers Onderwijs

Van Oers Onderwijs is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Wij zijn meer dan een administratiekantoor voor het onderwijs. Wij adviseren, zijn betrokken en deskundig. Ons team bestaat uit specialisten met elk een specifieke expertise. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij zijn de sparringpartner en betrouwbare professional voor veel onderwijsinstellingen, mede doordat wij maatoplossingen bieden.

Wat doet Van Oers Onderwijs

Doordat onze specialisten allemaal een specifieke expertise hebben, zijn wij in staat een compleet scala van diensten omtrent de administratie van het onderwijs te bieden. Wij verzorgen de personeels- en salarisadministratie en financiële administratie. Maar wij doen meer. Wij geven HR-advies, ondersteunen schoolbesturen, leiden medewerkers op en adviseren directieleden bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Wij kunnen u geheel ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op het onderwijs zelf.

Onze werkwijze

Daadkrachtig, betrokken en oplossingsgericht. Drie woorden die perfect bij onze adviseurs passen. Samen met u gaan wij voor een succesvol resultaat. Wij weten dat dit niet te behalen is tussen negen en vijf. Ook na kantoortijd staan wij voor u klaar. Wij staan dicht bij de klant en dat zorgt voor een optimaal resultaat. Bekijk onze werkwijze.

Het onderwijsteam

Onze specialisten staan voor u klaar. Elk met een eigen expertise en met ervaring. Bekijk onze specialisten.

Neem contact met ons op
Voor- en achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*