Voor de financiële administratie komt u naar Van Oers Onderwijs
Voor de financiële administratie komt u naar Van Oers Onderwijs

Financiële administratie onderwijs

Onderwijsinstellingen spelen een belangrijke rol in de maatschappij. Een verantwoorde en juiste bedrijfsvoering is dan ook van groot belang. Dit houdt tevens in dat een professionele financiële administratie gewenst is voor een onderwijsinstelling. Naast dat het een administratieve verplichting is, helpt het u ook om de juiste beslissingen te nemen en de beste koers te varen. Onze specialisten van Van Oers Onderwijs ondersteunen u hierbij. Wij kunnen tevens de gehele financiële administratie van u overnemen.

Waarom de financiële administratie uitbesteden?

U merkt dat u steeds vaker moet dealen met extra uitdagingen. Denk hierbij aan de overheidsbezuinigingen, waardoor u het moet stellen met een krapper budget. Creativiteit, een goede visie en een ervaren blik zijn dan noodzakelijk. Onze specialisten hebben veel ervaring en we hebben onze meerwaarde al vaker bewezen. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u door ons laat doen en welke u zelf blijft doen. U kunt ons op meerdere manieren inzetten. U kunt zelf uw facturen verwerken en ze door ons laten controleren. Wij kunnen de facturen ook voor u verwerken en controleren. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Ook voor de administratie voor samenwerkingsverbanden en de jaarrekeningcontrole van samenwerkingsverbanden kunt u terecht bij Van Oers Onderwijs. Wij vinden voor elke organisatie een passende oplossing.

Wat kan Van Oers Onderwijs voor u betekenen?

Onze experts hebben veel ervaring en kennis van de wet- en regelgeving op onderwijsgebied. Wij denken mee, maar vooral ook vooruit. Wij doen meer dan het plat verwerken van facturen. Wij adviseren u, attenderen u op risico's en kansen en helpen u uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in te richten. Waar moet u op letten? Hoe zit de begroting in elkaar en waar liggen de kansen? Hieronder geven we kort aan wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Ontzorgen

 • Scannen en boeken van facturen
 • Verwerken van kas- en bankmutaties
 • Verwerken van beschikkingen DUO
 • Verwerken van vaste activa: (des)investeringen, afschrijvingen
   

Ondersteunen

 • Maatwerk: in overleg met u verricht Van Oers Onderwijs specifieke werkzaamheden
 • Ondersteuning bij de inrichting, passend bij uw doelstellingen
   

Informeren

 • Dagelijks op de hoogte van actuele cijfers: financiële en personeelsadministratie
 • Altijd op de hoogte van de actualiteit over wet- en regelgeving en wat dit voor uw organisatie betekent via onze periodieke nieuwsbrieven
   

Adviseren

 • Aan de hand van tussentijdse cijfers denken onze medewerkers met u mee over het financiële beleid: wat gaat goed en wat kan beter? Ligt u op koers of moet er worden bijgestuurd

Hoe speelt uw organisatie het best in op wijzigingen in de wet- en regelgeving? Haal het optimale uit uw financiële administratie en bedrijfsvoering. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. 

Check uw positie in de markt
Naam:*
Bedrijfsnaam:*
E-mailadres:*
Bevoegdgezagnummer:*