Wij adviseren u omtrent de cao onderwijs
Wij adviseren u omtrent de cao onderwijs

Cao voor primair onderwijs

De cao voor het primair onderwijs is uitgebreid en aan verandering onderhevig. De nieuwe cao voor het primair onderwijs is 1 juli 2016 ingegaan en heeft een grote impact gehad. Het ketenbeding bijvoorbeeld en de regels omtrent het ontslagrecht. Aan de andere kant biedt het ook nieuwe kansen voor onderwijsinstellingen. Wat zijn die kansen? Wat betekenen de veranderingen voor u? Onze specialisten adviseren u en attenderen u op eventuele nieuwe wetten en regels. Wij helpen u om de juiste richting te geven aan de nieuwe cao. Zo houdt u uw medewerkers tevreden en haalt u tevens het optimale uit uw bedrijfsvoering.

Wat doet Van Oers Onderwijs voor u op het gebied van cao?

Wij weten exact hoe het zit met de cao-afspraken, regels omtrent het Vervangingsfonds en Participatiefonds en hoe u het beste om kunt gaan met de Wet werk en zekerheid. Van Oers Onderwijs is dan ook bij uitstek uw betrouwbare en professionele partner. Van vragen omtrent het ontslagrecht tot en met kennisdeling. Wij bekijken samen met u wat uw wensen zijn met betrekking tot de cao. We helpen u met het invoeren van de veranderingen en we benadrukken kansen en eventuele risico’s. Onze specialisten adviseren veel schoolbesturen over hoe ze het beste met de cao om kunnen gaan. Wat wij voor u doen:

  • Adviseren en ondersteunen bij vragen over Wet werk en zekerheid
  • Ondersteunen en opstellen van een vervangingsbeleid
  • Het ontwikkelen van het personeelsbeleid
  • Procesbegeleiding
  • Adviseren over de nieuwe cao-afspraken

Het onderwijsteam van Van Oers Onderwijs geeft advies op maat, want geen enkele onderwijsinstelling is hetzelfde. Met onze inhoudelijke kennis en onze ervaring weten wij als geen ander hoe u de cao het beste toe kunt passen.  

Belangrijk in cao onderwijs

Het Vervangingsfonds en de Wet werk en zekerheid houdt de gemoederen bezig in het onderwijs. Bent u eigen risicodrager en ziet u een verdamping van uw voordeel? Of bent u geen eigen risicodrager en vindt u het ziekteverzuim en vervanging te hoog? Een onderwerp waar u veel mee te doen heeft. Net als de Wet werk en zekerheid. Hoe kunt u het beste omgaan met het aanbieden van contracten? Onze ervaren adviseurs ondersteunen u.

Elke onderwijsinstelling is anders. Wij gaan daarom samen met u om de tafel om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Zo kunnen wij u dienstverlening op maat bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op
Voor- en achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*